Time to get real… Shelta goes Casio…

The Shelta evolution keeps evolving, och ni vet att vi gräver fram de där special special oh so special goodiesarna till er… Casio´s G-Shock introducerades först till världen 1983. Nu mer än 25 år senare är den tillbaka från framtiden med uppdaterade retro-modeller i olika skepnader, former och lukter. Casio har gjort grymma G-Shock-collabs med märken som Atmos, Bape, Stussy, ALIFE mm, och eftersom vi är all about originality på Shelta har vi tagit in ett begränsat antal av styles vi gillar. Bl.a. en limited edition collab med legenden Eric “Haze” (EPMD-loggan, Public Enemy´s, Tommy Boy´s mm.) för G-Shock´s 25-årsjubileum, lite olika nya färger på G-Shock-originalet, och så självlklart det nördigaste av det nördiga: Casio Calculator Watch. Tänk finnig datanörd på 80-talet slash stentvättade jeans slash filmen Iron Eagle 2 eller BMX Hellriders på VHS slash din grannes läskmaskin… Funktionerna är för många för att skriva ner, men vi snackar Dual Illuminators, smuts-, temperatur- och fukttålighet, displayblinkers, mineralglas, kalendrar, alarm mm. Dyker upp på webben nästa vecka, men finns i butik redan nu. Kan vara det bästa Alla Hjärtans Dag-tipset!