Välkommen till Supermarket på Andra Långgatan 18…

Vi har nu öppnat vårt Supermarket, som är en butik och kreativ yta på Andra Långgatan 18 i Göteborg. Med flera års erfarenhet bakom oss har vi skapat Supermarket direkt från våra hjärtan, med ett utbud som inspirerar oss, som vi ser en öppning i, eller som vi bara vill spendera vardagen och natten i. Lika mycket som vi levererar kläder och skor, vill vi tillhandahålla ett soundtrack, ett känsla och en doft. Vi tycker inte bara att det är viktigt, utan absolut nödvändigt, att varje produkt har en historia, att det finns en relevant länk till produktens källa, samt att vi alltid ska kunna relatera. Visionen med Supermarket är att störa, förbrylla och utbilda, och att vår inspiration fortsätter mata oss i sökandet efter det vi anser är riktigt bra kontemporär kultur.

På Supermarket hittar du för tillfället märken som Head Porter, Rogues Gallery, Nom De Guerre, Unrivaled, Be Positive (Slam Jam), Chrome Bags, Burglar, Double Goose, Our Legacy, Fiberops och S.N.S. Herning etc.

Vår webshop öppnar vilken dag som helst, där du hittar hela vårt sortiment, omtänksamt uppstyrt med bilder, mått och texter. På vår sajt kommer du även kunna ladda ner Supermarket-exklusiva mixar från DJ´s som Mike Simonetti (Italians Do It Better), DJ Kaos (Rong Music), Lovefingers, Crinan (Parlour), Rune Lindbaek mm. Vi kommer släppa en exklusiv mix varje månad.

Webshop: http://www.super-market.se
Blog: http://supermarketstore.blogspot.com
Klicka här för karta

Fler bilder på Supermarket´s blog…