Starter Black Label @ Shelta – don´t call it a come back!!!

Jag tror seriöst att vi nog skickat femtio olika mail och ringt lika många telefonsamtal jorden runt för att få tag i detta släpp alltså… Men hard work betalar sig, och idag är vi otroligt stolta över att kunna presentera återkomsten av Starter – Starter Black Label. Få kan väl ha undgått blog-hypen kring återkomsten av dessa klassiska jackor, och när man i våras såg att butiker som Colette, Nort och Atmos släppte sina egna Starter-jackor så anade vi att det var något i görningen. Jeff Staple på Staple Design i New York är mannen vi ska tacka, han har finputsat detaljerna, men behållit det genuina i dessa onda jackor. Stenhård nostalgi och självklart relaterar färgerna till både NHL och NFL. Kom ihåg var ni hittade detta först… Shelta is always on point!