Italienska VNGRD bara på Shelta i Sverige…

Vi har under en längre tid följt det Milano-baserade märket Vanguard (VNGRD) utveckling, och ni som håller koll på bloggar världen runt har säkert inte missat uppståndelsen kring detta fantastiska italienska märke. Vi är mycket stolta på Shelta över att vara den enda butik i Sverige som tagit in denna genomarbetade kollektion, som skiljer sig från alla andra märken. Med ett europesikt semi-dressat fashion-tänk har man ägnat varje plagg uppmärksamhet när det kommer till materialval, sömmar, knappar, labels, finish, mönster, passform och färgval. Octypussy hooden är väl den mest omtalade, men kolla in den tjocka skjortan med multifärgade knappar och tonal quilt-sömmar, de minimalt vaxade chinosarna med colorfades på den vattentäta gylfen, den blanka och quiltade ridjackan med vattentäta blixtlås, den tjocka ormskinnsmönstrade koftan, och de flippade crew necksen som verkar komma från framtiden… När vi får in sådana här kollektioner så tycker vi extra mycket om vår butik. Snart på webben… Vi ska bara lovorda det i text först…