Carhartt x Burton Europe Only Release…

Detta projekt mellan Carhartt och Burton, som endast släpps i Europa och endast på Shelta i Sverige, startades redan för mer än 18 månader sedan, och nu har den äntligen blivit verklighet. Det är Carhartt’s workwear-klassiker Mountain Coat, som har fått ta del av Burton´s oöverträffliga materialteknologi. Ett det är en tjock vinterjacka behöver vi väl inte förklara, men att den har sex fodrade fickor fram, där de synliga är vattentäta kanske bör nämnas. Både knapp- och blixtlåsknäppning fram med insidan fine cordoroy-fodrad (precis som insidan av kragen), avtagbar och ställbar huva, samt tjocka mjuka gömda muddar i den knappknäppta ärmen. Insidan har så klart snölås, elastiska dragsnören, fyra förslutningsbara innerfickor (där en har iPod-hål), samt en genomskinlig visitkortshållare (!). Sjukt limiterat. Better believe it!

SLÄPPS DEN 1 OKTOBER KL. 12.00!!!