L-R-G Sample Sale @ Shelta Showroom Lördag 13 september!

Så var det dags igen att storma vårt showroom i källaren!

Vi på Shelta är agenter för L-R-G i Sverige, och vi får in plagg som aldrig sätts i produktion och som aldrig kommer säljas i någon butik. Vi får in plagg som aldrig når Europa, och vi får in plagg som endast finns i ett enda exemplar.

Nu på lördag den 13:e september mellan kl. 12.00 och 17.00 bjuder vi in er till vårt showroom i källaren på butiken där vi kommer sälja massor av L-R-G samples med upp till 80% rabatt! Vi snackar alla sorts plagg du kan tänka dig; jeans, hoods, tees, kepsar, skjortor, shorts, badbrallor, kepsar, cardigans, linnen mm… Och du, det finns bara ett ex av varje plagg så först till kvarn… Cash is king…

Gå loss. Ses på lördag nere i vår grotta…

Nedan ser du bilder från vårt förra L-R-G Sample Sale i Shelta´s showroom på Andra Långgatan 21. Denna gången kommer kollektionen vara dubbelt så stor…