Clae Footwear Fall 2008 @ Shelta

Nu är dom här våra favoriter! Vi på Shelta älskar Clae, som måste vara ett av de bästa footwearmärkena som uppenbarat sig på sneakermarknaden under de senare åren. Allting på Clae´s produkter är gjort till 100% perfektion, och det är inte så konstigt att de vunnit Sportswear International Fashion Award (SIFA) för Best Men´s Footwear Collection. Clae har tagit sig an de bästa butikerna världen runt, och när jag var i New York i somras blev jag överraskad av hur man kunde hitta Clae´s skor på små dressade fashionbutiker som sålde märken som Corpus och Nom De Guerre, men även på bra sneakerstores som Dave´s Quality Meat mm… Igår fick vi in tre styles; McQueen som är en Clae´s svar på en klassisk desert boot, Rollins som är häften gata hälften hiking, samt en ny färg på förra säsongens populära Romare Hi. Snart på webben…