Höstens propaganda från Obey är här!

Shepard Fairey och hans Obey falerar aldrig. Snackar vi Obey t-shirts så är det ju inget märke som har en sådan fulländad grafiker som Shepard Fairey bakom sig. Denna kollektion innehåller bl.a. en dedikering till Public Enemy, som nog måste vara en av tidernas viktigaste rap-grupp (även om Smaky Smak (fritt översatt…) har tappat det totalt och dejtar gamla Rambo-brudar mellan hans besök på metadon-kliniken). På tal om Flavor Flav så måste ni fan kolla in Lisa Lampanelli´s roast av honom på hans egen show. Tveklöst något av det roligaste jag sett på länge… Nog om mannen med klockan runt halsen. Vem jag egentligen borde nämna här är ju Public Enemy´s frontperson Chuck D som nog satt mer medvetenhet i rap-gamet än alla pinsamma halvnakna anabolapumpade MTV-rappare gjort tillsammans under de senaste tio åren. Shepard Fairey´s gestaltning av Chuck D på t-shirten är bara så bra. Övriga tees låter vi tala för sig själv, det är street art på tees när det är som allra bäst. När det sen kommer till övriga plagg som verkar Obey veta exakt hur man vill ha det. Rapturejackan som gick hett förra året är tillbaka i ny tappning, sen har du en 1920-tals inspirerad speakeasy-jacka som tar det tillbaka till de illegala barerna i Chicago back in the days, samt en M-65:a kallad Iggy som är en fulländad och stilfull höstjack.