Alphanumeric @ Shelta 17.00 fredag 29 augusti!

Fredag den 29:e augusti klockan 17.00 smäller det till rejält på Shelta. Vi släpper Alphanumeric´s nya kollektion och dundrar i samband med det igång en jävla fest med gratis Alphanumeric x Andra Långgatan limited edition-tees till de första tolv A#-shopparna, bärs i massor och DJ Robert Earl bakom sin digitala musikmaskin. Klicka här för mer info om festen, och glöm inte maila oss för gästlista. Alphanumeric har de tidigare åren hållt sig lite i bakgrunden on the down low. Det är ett märke vi tittat på under en längre tid, och när vi fick se previews på denna kollektionen i våras var vi helt enkelt bara tvungna att gå loss på den. Shelta´s egen pretty-boy Blinget skatar för Alphanumeric, och är sponsrad av dem från topp till tå. Alla styles är verkligen skitbra; stabila cardigans, funktionsjackor, denim med karate-finesser, limiterade tees med anti-oljekrigbudskap, perfekt skurna flaneller mm. Vi släpper hela kollektionen på nätet kl. 17.00.