L-R-G Fall 2008 delivery 1 @ Shelta…

Med ena foten rotad i rapscenen, med skallar som 9th Wonder, Wade, Kardinall Offishall, Bun B, The Grouch och Mick Boogie under sina vingar, och den andra foten i skatescenen, med ett vattentätt team av karakteristiska åkare som Chico Brenes, Rob Gonzales och nu senast underbarnet Rodrigo TX, är det ingen som lyckas leverera ett så komplett och genomtänkt rap- och skatemärke som The Lifted Research Group mer känt som L-R-G. Flera andra märken inom samma genre testar dem, men kommer inte ens i närheten när det kommer till L-R-G´s nytänkande, kvalitet och bredd. Tro oss, vi har arbetat med L-R-G sedan Shelta´s day one och sett flera märken komma och gå, men vi blir alltid lika peppade när de nya kolletionerna från L-R-G dyker upp. Likadant är det denna gången. Kollektionen går under namnet Consious Heads och du hittar den snart på webben