Staple Design by Jeff Staple…

Jeff Staple´s designbyrå Staple Design på Allen Street på Lower East Side i New York ligger bakom otaliga creddiga designprojekt och collabs på 2000-talet. Vinterns iDiom-kollektion är signerad ingen mindre än Jeff Staple, kommer ni ihåg Nike´s Nordic Pack?… SB-Dunken med duvan, Gang Starr´s Skillz-tolva mm mm. Kolla in Staple Design´s sajt här så inser ni att det är kaliber på den här klanen… Kvaliteten på plaggen knäcker, och teesen kommer i förslutna Staple-påsar, de är tjockare än vanliga tees och bomullen känns nogrannt behandlad. Coolabs med japanernas svar på Kon & Amir, DJ Muro, och tributes till både Chaka Khan och världens bästa raplåt genom tiderna 93 Til Infinity med Souls Of Mischief. Sen ett gäng coola sportshorts att dricka champange i, vi snackar ultralätt ripstopp och meshdetaljer. Och sist men absolut inte minst jackan vi fick in, som lät är den stiligaste M65:a vi haft inne. Läs produkttexten om den, och kolla in detaljbilderna så förstår ni varför… We like this. We like this a lot.


Pablo Fransisco goes “Pigeon, fuck yeah…”Souls Of Mischief – 93 Til Infinity