Det här händer på Shelta på Andra Långdagen…

16.00-17.00 L-R-G Sample Sale i vårt showroom i källaren.
För er som inte fick nog sist. Vi dumpar priserna ännu mer och allt ska bort. Om ni tyckte det var billigt sist kommer ni tappa hakan nu… Länk till förra gången.

17.00, 18.00 och 19.00 Vi visar filmen Just For Kicks på storbild
Vi visar den prisade sneakerfilmen Just For Kicks på storbil på Shelta.
Länk till filmens officiella sajt.

17.00-19.00 Barbeque @ Shelta´s bakgård
I samband med Shelta Street Masters (se nedan) bjuder vi på lite grillat och annat gått på vår bakgård.

16.00-20.00 DJ Seen @ Shelta (UK, London, Handle With Care, Sometimes)

Göteborgs intressantaste tillskott på DJ-scenen sedan länge. DJ Seen har varit med i den brittiska klubbvärlden ända sedan 80-talet och besitter en gedigen kunskap när det kommer till svart klubbmusik inom alla dess genrer och han vet hur det ska spelas. DJ Seen är en tredjedel av Sometimes-klanen som har nypremiär på Styrbord Babord den 30 maj.
Sometimes
DJ Seen Myspace
Handle With Care

17.00-19.00 Shelta Street Masters – the backyard party edition
Vi tar det låååååångt tillbaka i tiden och bjuder in er alla att delta eller beskåda en äkta cardboard cypher på Shelta´s bakgård. Göteborgs streetdance-elit kommer finnas på plats, och grupper som Octagon Crew (skandinaviska mästare i breakdance), Twisted Feet (svenska mästare i streetdance) och även en rad upcoming crews och solodansare kommer leverera på kartongen i detta årets första outdoor jam. Musiken kommer från old school boomboxes, och vi på Shelta delar ut priser till både King och Queen Of The Ring, utsedda av vår domare Bboy Escobar från Octagon Crew. Vill du vara med och tävla eller bara hänga ut så get your ass till Shelta fredagen den 23 maj kl. 17.00 sharp!
Octagon Crew
Twisted Feet

18.00 Shelta Poze Battle
I samband med Shelta Street Masters är vi på Shelta är också stolta över att få presentera the first Poze Battle någonsin, där det handlar om pozing to the fullest. Kolla här hur det kan gå till…

Väl mött på Andra Långdagen fredagen den 23:e maj

Hälsningar Shelta