Ännu mer balans…

Två nya styles från New Balance. En M1300 i hippa träskfärger med detaljer i grå nätmesh och halvt genomskinliga klackpartier. Framdelen på M1300 är aningen smalare än 574:an så nu vet ni det… Sen kom ett limiterat konstverk i form av en 574:a designad av Sean D’Anconia, designern bakom bl.a. Enjin Factory och Her Majesty´s Secret Studios. Sean D’Anconia hypade leksaksgubbe Big Puff Maki, har även kallats “Hello Kitty on acid”, och är enligt Sean D’Anconia själv en blandning mellan Bruce Lee, James Bond och Shaft. Denna collab med New Balance är en hyllning till 70-talets grindhouse filmvåg och man tar det ända från Harlem´s blaxploitationscen bort till Fjärran Österns och Tokyo´s och Hong Kong´s kung-fu-fajtande bakgator. Otroligt detaljerad sko med små överaskningar som att afron på den ena gubben är i flock-material… Bra gjort New Balance!