J Dilla samples mix från Ame på On-Point…

Vid ett after hours häng på kontorskollektivet House Of Win-Win på Tredje Långgatan i helgen, spelade min polare och Sometimes-kollega JayStarSeven (som för övrigt även driver klubben Puzzle tillsammans med Shelta´s JohnnyTooBad) denna fantastiska J Dilla samples mix kallad “Shining Back” från DJ Ame för mig. Massa originals som Jay Dee använt sig av i sina masterpieces. Gillar du breakmixtapes som Kon & Amir´s On Track-mixar, BBE´s Strange Games & Funky Things-släpp, Questlove´s The Lesson-mix mm, så är det här right up your alley… Extra intressant med just denna mix är att man ägnat varje låt lite mer tid, och inte bara scratchar in breaket, jugglar lite med det, för att sedan gå över till nästa break 10 sekunder senare. Du hittar den, samt ett gäng andra råa mixar och podcasts, på den belgiska bloggen On-Point. Klicka här för att ladda ner Ame – Shining Back direkt. “We´ve got the jazz, we´ve got the jazz…”