The Shelta 2 for 1 Real Deal…

Ja minsann, du läste rätt! Fr.o.m. lördagen den 29 december kl. 11.00 t.o.m. tisdagen den 1 januari kl. 23.59 har vi den sinnesjuka sneaker-dealen på Shelta. Välj 2 par sneakers, men betala endast för 1 par. Dealen gäller hela vårt sneakersortiment och gäller både i butiken och i vår webshop. Du betalar för det par som kostar mest. Frakt på 65 kr tillkommer som vanligt på alla orders där summan är under 1200 kr.

Obs! Information för er som handlar på nätet: Summan i er automatiska orderbekräftelse som ni får per mail kommer inte stämma, vi ändrar summan manuellt när vi senare hanterar din order. Väljer ni att betala med kreditkort kommer den reserverade summan på ert kontoutdrag inte stämma, men när pengarna väl dras från ert konto kommer den rätta summan dras. Detta sker för att vårt datasystem inte är anpassat för att hantera denna sortens orders.

Obs! Information för er som ska handla i butiken: Under denna erbjudande-period har vi endast öppet i butiken på Andra Långgatan mellan klockan 11.00 och 17.00 lördagen den 29 december, så det gäller att hänga på låset om ni vill lägga vantarna på era favoritsneakers… Vill du hämta ut dina sneakers i butiken, skriv detta i meddelandet så håller vi dem till dig.