Fredag 21 december på Shelta…

Vi öppnar redan kl. 10 (om vi inte försover oss för shit va tidigt vi oduglingar måste gå upp alltså…it´s just not fair…). Hela dagen agerar Henrik, Jonas, Kalle och André (eller hårdare Donnie Dajl aka Bling, JohnnyTooBad, K-Fred aka DJ Ångpannegatan och Drutten aka Digga) streetwear- och sneakerslavar åt er i butiken så att ni ska bli nöjda med era julinköp. Klockan 18 drar vi fram glöggen och bärsen och DJ Dynamite och MattMatic, som är kända för att vara notoriska julskivesamlare, tar hand om stålhjulen fram till 20.00. Flera ställen på Andra Långgatan kommer ha extraöppet denna fredag och styra upp julvibben. Mittemot oss kommer både Blenda och Kolla Kolla ha DJ´s i butiken samt förfriska er vara sig ni vill det eller inte. Senare på kvällen tar jag och Blenda-Lars, tillsammans med Vial och Rough Lynx, hand om det respekterade stället på Järntorget med spygrön logga. In it to win it all night long.