Adidas Muhammed Ali “Value Pack”

Adidas har nu släppt en serie dedikerad “The Greatest Of All time” aka Cassius Clay aka Muhammed Ali. Adidas och Ali´s samarbete sträcker sig långt tillbaka ända till 60-talet då man jobbade tillsammans för att ta fram den ultimata boxarskon. Denna limiterade serie gär under de sex begreppen Respect, Confidence, Dedication, Conviction, Spirituality och Giving, och man har jobbat tillsammans med konstnärerna LeRoy Nieman, Cey Adams, Shepard Fairey (Obey), Eric Bailey, HVW8 och Usugrow. Projektet startade på Muhammed Ali Center i Louisville i Kentucky, där dessa sex konstnärer jobbat på Ali-porträtt, som sedan Adidas förädlat till detta sneakerprojekt. Vi har tagit in de styles från kollektionen som vi gillade bäst (vi skulle vilja ta in alla sex modeller, men de är så dyra att vi inte vågade…).