“It´s not the russian is the Mishka crushin´…”

Rysk denim på Shelta. Med besked. Mishka har levererat denna säsongens bästa jeans, så är det bara. Allting är mer top notch än han Beatnuts-proddade Kurious som höll nere det på 90-talet: färgade detaljsömmar, svart eller indigo hård selvedge denim, Mishka-gjutna knappar, rosa lining, diskret Mishka-björn-brodyr på bakfickor (hallå är det nån som är nere med ryskan där ute och vet vad fan Mishka betyder, är det nån rysk björn-sort eller nåt?… va… hallå!…), rå, tjock och stabil denim, otroligt detaljerade brodyroutlines på fickor… The list goes on and on. Det var jeansen det. Sen kommer vi till jackan som är rock hard i ordets rätta bemärkelse… Jackan kommer med Mishka-pins och en backpiece designad av ingen mindre än Derek Riggs (kolla in hans sajt här), som ligger bakom massor av Iron Maiden´s illustrationer. Endast 3 jackor totalt på Shelta, så go for yours. Allt detta på webben imorgon…

2 thoughts on ““It´s not the russian is the Mishka crushin´…”

  1. erik

    MISHKA = BJÖRN PÅ RYSKI

  2. Frank White

    Mishka betyder björn unge på ryska

Comments are closed.