Shelta x iDiom x Todd Terje = Releaseparty 12/10

It´s official! Fredag den 12:e oktober släpper vi på Shelta Burton´s japanska house label iDiom´s progressiva kollektion skapad av Hiroshi Fujiwara (Japan) tillsammans med Greg Dacyshyn på Burton Snowboards (US).

Vi öppnar fredagskvällen på Shelta kl 17.30 med en uppvärmning & dryck där vi ger er en sneak på delar av den uttrycksfulla satin-kollektion som undertecknar årets iDiom-uttryck. Bakom Shelta´s skivspelare står ingen mindre än Todd Terje (Norge) och sprider fjord-doftande rytmer över Andra Långgatan.

Den precis nyöppnade nattklubben Styrbord Babord (Kunsportsplatsen 1, smaka på den adressen…) lyfter på kaptensmössan och fäller ner landgången kl 22.00 där releasefesten dundrar igång rejält och ger er den överprisade DJ´n (som faktiskt även är astrofysiker) Todd Terje (Norge) fram tills kl 03.00. Ryktet går att Styrbord Babord köpt in ett soundsystem som heter duga så ta med dina danstofflor… Under kvällen så erbjuds lite god vätska, samt en installation på undre däck av årets iDiom-linje.

Ni kan hämta er biljett hos oss på Shelta fram tills kl 18.30 fredagen den 12:e oktober. Missar ni detta donerar ni i stället 50 kr till John & Co vid entrén på Styrbord Babord. Eller för att lägga det i andra ord: Missar ni denna fest kan ni lika väl donera er själva till till djurförsök.

Burton, Shelta & Styrbord Babord hälsar er varmt välkomna till en kväll vi är stolta över.