Vision Street Wear now @ Shelta

Vision släppte sina Suede High först 1986, och idag kan vi på Shelta erbjuda dessa reliker i exakt samma tappning mer än 20 år senare. Under storhetstiden för skateboardmärken som Alva, Sims, Zorlac, Powell Peralta, G&S, Schmitt Stix och Santa Cruz mm var Vision Street Wear´s sneakers banbrytande med sina “ollie pads”, och de gamla Vision-rävarna som Mark Gonzales, Gator och Lee Ralph kunde nu få lite bättre pop i sina ollies. Som Vision Street Wear själv beskriver skorna – “Provides instant rockstar status”…
One thought on “Vision Street Wear now @ Shelta

  1. Yann

    Har dom redan men kan du få in de gamla klassiska Airwalk Vic så är jag den förste att köpa en uppsättning.

    / Yann

    http://www.mr-ego.be/livejournal/2006-mar/airwalk.jpg

Comments are closed.