Nike Free Trainer Dunk Low “Purple Pack”

Nike´s har på senare tiden visat sig vara både uppfinningsrika och framgångsrika när det kommer till att ta fram hybrid-sneakers. Vi har sett Dunkesto, Spiz´ikes, Air Max 90 360, Air Max 90 Boot etc, och nu är det dags för Free Trainer Dunk Low från “Purple Pack”, som är en kombination av Nike Free, Air Trainer 1 och en Dunk Low. Hypen kring dessa har varit stor och nu när vi fått in den förstår vi varför… Obs! Nike Trainer´s är kända för att vara små i storlekarna, och det gäller även dessa, så gå en halv till en hel storlek upp. Maila eller ring oss på 031-242856 om du känner dig osäker på vilken storlek du ska ha, så hjälper vi dig.
I Nike´s “Purple Pack” ingår även den här Dunk High Premium med bl.a. ripstopdetaljer och crackalackin´ mönster, samt den här Dunk Low CL som vi bloggat om tidigare…