QUIET VILLAGE

Drömbokningen!
I över ett år har vi försökt boka Quiet Village. Joel och Matt (Radioslave) har gjort sig ett stort namn mycket tack vare de fantastiska 12″ som släppts på legendariska What Ever We Want Records. Vi ser fram emot att få uppleva ett legendariskt Quiet Village-set fyllt av drömsk disco och vindpinade gitarrer. Vi har egentligen inget att tillägga. Hur man än vänder och vrider på det så kommer vi ha årets kväll!

Fri entré till de första 20 som mailar namn till osa@cvr.se

Brahma bjuder på vuxengodis fram till 12, så kom i tid!

– Uppåt Framåt – 5/7 –

//CAVIAR

One thought on “QUIET VILLAGE

  1. Anonymous

    fan levererar märkerna inte kläder till er längre? sjukt tomt :/

    btw… bra bokning anton, Quiet Village är lika fina som fisken!

Comments are closed.