Reason Breaker Short + Conspiracy Zip Hood

Sommarens snyggaste shorts kommer enligt oss från New York´s Reason. För att vi skulle få till det där riktigt tenniskittade stuket på våra foton lät vi Shelta´s egen 190 cm långa Blinget stå som modell med sina sönderskatade ben. Perfekt så änna. Dessa lite kortare mer klassiska shorts är tillverkade i en aningen tjockare bomull med riktigt exklusiv känsla. Tunna pinstripes i vitt, insida samt fram- och bakfickor linade i svart/vitt-rutigt mönster samt diskret Reason-label nere. Conspiracy zip hood kommer i ett grymt mjukt material och är printad med tidningsartiklar från kända upprörande nyheter som politiska skandaler, presidentmord och mystiska försvinnanden.

Fortsätter Reason i denna stilen kommer de knäcka alla märken i framtiden, trust us.