ANDRA LÅNGDAGEN FREDAG 4 MAJ!!!

I flera år har i vi suttit på Andra Långgatan och skrockat med en kaffe i handen om att vi som huserar på Andra Lång ska göra det här, och nu är det fan dags:

Imorgon fredag den 4 maj är det dags för den första ANDRA LÅNGDAGEN. Se det som en stor jävla fest på en av Sveriges få riktiga gator. Det är bl.a. vi på Shelta, Blenda, Café Publik, Childstore, Dietrich, Kolla Kolla, barer, frisörer, tatuerare, designbutiker mm. som gott ihop för att styra upp det bästa hänget sen Gällivare. På Shelta kommer vi mellan 16.00 och 20.00 ha instore DJ´s bl.a. AyesOne (Scratch) och DJ Seen (Handle With Care/Sometimes/UK). Vi kommer även bjuda på bärs i sedvanlig Shelta-ordning till er som har gått ut lekis. Goa bärs finns även att hämta bl.a. på Childstore och Blenda, och Café Publik kommer bjuda på lite grill ute på gatan, medan Kolla Kolla reppar med liveband.

Huvudfesten dundrar sedan igång hela natten på Café Publik (som för er som inte visste det nu har rättigheter samt de softaste och bästa kockarna på denna sidan ekvatorn). Stenfunkaren Emrik tar det tillbaka på ettan och tvåan fram till 22.00, sen går jag Herr Digga på och skrämmer slag på grannarna på Publik´s nya soundsystem, så ta med dansskorna. PST/Q har brännt en DVD med sina favorit 90´s rap videos som vi kommer pumpa på storbild helta natten. En sjuk fest och fylla med andra ord.

Och precis som flyern säger: MISSAR DU DETTA ÄR DU DUM.