Restock på världens snyggaste hoody – Undrcrwn´s “Elephant Stampede Hooded Sweatshirt “

Back by popular demand! Undrcrwn´s “Elephant Stampede Hooded Sweatshirt” blev så efterfrågad att de var tvungna att tillverka ett gäng till. Anledningen till att vi på Shelta tog in fler var för att jag glömde (läs söp bort…) min förra på en strandbar utanför Nice, och jag var tvungen att ha en för detta är den bästa hooden jag haft på länge. Undrcrwn snålar inte på detaljer, design och kvalitet. Allover Jordan-stampede print på tjock hood i riktigt fint och skönt material. Undrcrwn leather patch med basketboll texture på ärmen, print inne i den dubbla luvan (som är sydd i pieces så att den inte blir spetsig). Normalt sett brukar vi inte beskriva nacklappen, men här blir vi tvungna: stansad Undrcrwn logga med basketball texture bakom. Linad hals som stabiliserar. Herrejävlar…

Undrcrwn skickade med ett gäng “Colorways For Days” som är målarböcker med alla de klassisa sneakers som du kan fylla i själv. Vi bjuder alla som beställer denna hoodyn på ett exemplar av denna maffiga bok (gäller så länge lagret räcker).


3 thoughts on “Restock på världens snyggaste hoody – Undrcrwn´s “Elephant Stampede Hooded Sweatshirt “

  1. 035

    Det är tryck i den jäveln!!!

  2. Dave

    Sa nån MIKE?

  3. Anonymous

    Nån sa MIKE fast snyggare…

Comments are closed.