Jordan “Beginning Moments Pack” på Shelta i vår

Vi tänkte bara förvarna er… I april kommer vi få in det råa Air Jordan “Beginning Moments Pack” på Shelta. Paketet är en sequel till “Defining Moments Pack” som sålde slut på en sekund när det släpptes för ett drygt år sedan. Vi får totalt in tio lådor på Shelta. Varje Jordanstylade box innehåller två par Jordan-ettor i den fetaste färgkombon sen Cindy Peters, en röd/svart/vit och en gul/svart/vit.

Fler bilder här…

Tilläggas skall oxå att detta pack lite här och där går under namnet “Old Love, New Love” och vissa forum och bloggar nämner det som ett annat pack. Det är dock samma, och “Beginning Moments Pack” är det rätta nammet, bara så ni vet…

Bless

Digga (Never Not Working…)

2 thoughts on “Jordan “Beginning Moments Pack” på Shelta i vår

  1. Anonymous

    PRIS???

  2. Digga

    Har inte fått något exakt pris än, men det kommer ligga under 2000-lappen för båda skorna…

Comments are closed.