Nike Air Force 1 firar 25-års jubileum på Shelta hela våren…

Så här ligger det till alla nissar och nissitos: Det är nu 25 år sen sneakernas sneaker Air Force 1 levererades till Tellus och då nalkas det ju så klart kalas och en hel del kalasråa modeller av Air Force 1… Och som du säkert redan förstått så kommer du ju hitta dem på Shelta

Endast fem butiker i Sverige kommer under våren presentera 3 olika Air Force 1 stories. Först ut i januari är The Craftman Story där man highlightar Air Force 1´s originaldesigner Bruce Kilgore. I februari kommer The Original Six Story som bygger på de riktigt old school basketskallarna som representerade som ”Chosen 1´s” (checka nedan den legendariska poster från tillbaka i dagarna… Moses Malone, Michael Cooper, Jamaal Wilkes, Bobby Jones, Mychal Thompson och Calvin Natt ). I mars kommer introducerar man The New Players Story där man tar fram den nya NBA-generationens hetaste lirare LeBron James, Rasheed Wallace, Tony Parker, Koby Bryant, Amare Stoudemire och Vince Carter. Varje story kommer med helt sinnessjuka premium-modeller av Air Force 1 som vi lovar det kommer bli riktigt hårt tryck på.

Bilder på skorna får vi enligt stränga regler och varningar från pappa Nike inte visa än, men håll ögonen öppna på www.shelta.se och här på bloggen i dagarna för releasen… Självklart kommer vi dundra igång en het tillställning i sann Shelta steelo med DJ´s, bärs, freebies bl.a. i form av ett gäng limiterade överdesignade Nike-lådor med skoputs, borstar mm som delas ut gratis till de först 25 lyckliga… Mer info om denna kallabaliktillställning inom kort… En del av Shelta´s sneakersektion kommer även byggas om till en Air Force 1-utställning med tunga displayes, historieböcker om AF1 mm…


Nämnas skall också att de nya Uptownsen (alltså de helvita klassiska Air Force 1´s) AF1 XXV har gått genom en superduperuppdatering och man har jobbat med nya material och ämnen. Det vita är nu vitare än någonsin, och håller sig vitare längre än någonsin, skosnörena är fläckskyddade, skinnlinade på insidan mm…

För övrigt när vi ändå snackar sneakers kan vi nämna att vi aldrig tidigare sett så mycket fram mot det sneakerutbud vi kommer ha i vår på Shelta. Vi snacka mer Nike´s än någonsin, både sneakers och deras White Label kläd-kollektion. En fet jävla Jordan-kollektion med både kläder och en massa råtunga Jordan-kicks… Bara så ni vet…

One thought on “Nike Air Force 1 firar 25-års jubileum på Shelta hela våren…

  1. Anonymous

    Vad kan man säga, det blir inte bättre. ÅÅÅÅ längtar lite nu

Comments are closed.