S.N.S. Made in Denmark

Vi har fått in ett för oss nytt märke på Shelta. Dock är danska S.N.S. inte nya i gemet. Det gedigna familjeföretaget startades redan 1931 och idag stickas de oslagbara fiskar-tröjorna av pappa Erik 69 år, och hans två polare Bjarne 71 och Holger 67, vid ett fiskeläge på den blåsiga danska västkusten. S.N.S. tillverkas på maskiner som byggdes före andra världskriget och tröjorna har använts av danska fiskare sedan way back, rätt på kroppen under en skön regnjacka. S.N.S. består av den finaste italienska ullen och är stil- och kvalitetsmässigt oslagbara (och vi skojar inte runt!). Varje tröja är dessutom personligt signerad av någon av de karismatiska fiskargubbarna… Den något högre prislappen kan motiveras med ett tidlöst plagg som håller föräääääver, och som just nu har cred på alla scener. Dessa plagg uppskattar inte maskintvätt, utan hängs gärna ut för vädring då ull är ett själv-rensande material.

S.N.S. säljs på tunga butiker som Wood Wood i Köpenhamn, Colette i Paris och Comme Des Garcons “Dover Street Market” i London och Tokyo, och nu även på Shelta. Ännu ett steg för att få folk att förstå att när det kommer till det absolut bästa som finns att hitta, vare sig det luktar asfalt eller nyfångad fisk, så täcker vi på Shelta hela spektrat.