Undrcrwn på väg över Atlanten…

Vi på Shelta har alla våra favoriter. Qlint dreglar glädjesaliv när vi packar upp lådor med märken som RockersNYC, Cosby och aNYthing. K Boogie reppar L-R-G från baldhead till tå (ok, hans tår täcks ofta av Air Force- eller Air Max-ettor) . Själv är jag helt hooked på Undrcrwn sen vi fick första leveransen från detta stenhårda basket/streetwearmärke från L.A. Jag tycker fan att ALLT de släpper är så jävla tungt. Förpackningar, labels, detaljer, sömmar… Nämnas skall oxå att gubbarna bakom Undrcrwn är riktigt sköna lirare med båda fötterna på Tellus… Leveransen från Undrcrwn´s Holiday-kollektion håller nu på att skeppas över Atlanten med destination Shelta. Här har ni en sneakpeak på vad som kommer stå överst på era önskelistor… Och ja, det är basketparkettgolv ni ser printat på dessa plagg…